Фондация "Пешеходци" - Форуми

официален форум
Дата и час: Пет Сеп 10, 2010 4:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: полицейска наглост
МнениеПубликувано на: Сря Апр 22, 2009 12:04 am 

Бих искал да споделя с вас възмущението си от това ,как ежедневно спрени полицейски коли създават опасност от ПТП на кръстовището на булевард "Възкресение" и улица "К.Фичето".Пред намиращата се в бл.31Б ведомствена сграда на полицията всеки ден паркират служебни полицейски коли на самата улица и правят невъзможно навлизането по улицата от кръстовището ,което е силно натоварено и регулирано със светофар.В момента там е "зейнала" и една огромна дупка в началото на улицата ,която не можеш да избегнеш заради неправилно паркираните коли.Днес за пореден път минавайки от там,колата ми пропадна в дупката и защото карам осем месечно бебе се притесних ,че нещо стана на колата.Намалих за да премина по плавно и за да не сваля боята на десностоящите ми вече движещи се автомобили ,а наглите полицаи ,които се усетиха ,че заради тях не мога да премина ми се развикаха-"По бързо бе,кво се моташ".Някой трябва да им обърне внимание и закона трябва да важи и за тях.След това се върнах и ги заснех с фотоапарат,но незнам къде да изпратя снимките.Бихте ли ме посъветвали къде да ги изпратя.Казвам се Владислав Тодоров,мейла ми е slavilife@abv.bg Ето линк към snimka.bg,където съм ги качил http://www.snimka.bg/my_albums.php

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: полицейска наглост
МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 5:45 pm 

И аз съм имал подобни проблеми. Може би е най-добре да се сигнализира до "Специализирана административна дирекция инспекторат" с копие до няколко медии за да не си затворят очите. Или да проверите коя е точно службата помещаваща се на този адрес и да направите официално оплакване до началника им в Столична дирекция на полицията.
Успех!
Ако се сетя нещо друго ще пиша пак.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: полицейска наглост
МнениеПубликувано на: Пет Апр 24, 2009 7:06 pm 
Site Admin

slavilife здравейте!
Ако не Ви представлява трудност, моля да напишете този сигнал в кратка форма по зададения в началото макет. Така той ще се бъде предаден незабавно и на Столичния инспекторат. Когато от няколко места атакуваме нередностите да се надяваме, че ще ги отстраним.
Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]