Бих искал да споделя с вас възмущението си от това ,как ежедневно спрени полицейски коли създават опасност от ПТП на кръстовището на булевард "Възкресение" и улица "К.Фичето".Пред намиращата се в бл.31Б ведомствена сграда на полицията всеки ден паркират служебни полицейски коли на самата улица и правят невъзможно навлизането по улицата от кръстовището ,което е силно натоварено и регулирано със светофар.В момента там е "зейнала" и една огромна дупка в началото на улицата ,която не можеш да избегнеш заради неправилно паркираните коли.Днес за пореден път минавайки от там,колата ми пропадна в дупката и защото карам осем месечно бебе се притесних ,че нещо стана на колата.Намалих за да премина по плавно и за да не сваля боята на десностоящите ми вече движещи се автомобили ,а наглите полицаи ,които се усетиха ,че заради тях не мога да премина ми се развикаха-"По бързо бе,кво се моташ".Някой трябва да им обърне внимание и закона трябва да важи и за тях.След това се върнах и ги заснех с фотоапарат,но незнам къде да изпратя снимките.Бихте ли ме посъветвали къде да ги изпратя.Казвам се Владислав Тодоров,мейла ми е
slavilife@abv.bg Ето линк към snimka.bg,където съм ги качил
http://www.snimka.bg/my_albums.php